LARS Snow Foam Yellow

20,95

Excl. BTW: 17,31

Excl. BTW:
17,31
Model:
Snow Foam

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Veilig uw auto wassen doet u met een Snow Foam.

De Snow Foam Yellow is ontwikkeld in samenwerking met professionele ontwikkelaars. Het is een geel gekleurde schuim dat ontwikkeld is om veilig uw voertuig te wassen. De oplossing kan veilig worden gebruikt zonder dat deze vlekken achterlaat. De subtiele zoete geur welke lang te ruiken is na het aanbrengen, maakt het wassen zeer aangenaam. Het schuim is gemaakt van moleculen dat vuil effectief verwijdert, dit werkt zeer goed als voorwas. De oplossing heeft een neutrale PH waarde, dit verzacht het vuil terwijl het volledig veilig blijft voor het oppervlak. Het schuim werkt ook goed tegen hardnekkig vuil. Ons product is niet schadelijk voor de waxlaag en de rubbers van het voertuig. Het schuim is stevig en stabiel mits dit in de juiste dosering wordt gebruikt.  Dit product zorgt gegarandeerd voor een professioneel resultaat.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing

● Breng de oplossing aan op het te reinigen oppervlak. Zorg voor de juiste concentratie, zodat u het gewenste resultaat bereikt. 

● Voeg het schuim toe aan het te reinigen oppervlak en wacht een paar minuten zonder dat het schuim opdroogt. 

● Spoel vervolgens het voertuig grondig af onder hoge druk. Voeg het product niet toe aan een warm oppervlak. Voor het beste resultaat, brengt u de schuim niet aan in de volle zon. Gebruik handschoenen terwijl u met het schuim aan de slag gaat.

 

Wij raden u aan om dit product te verdunnen middels deze richtlijn 1:5 – 1:10

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder