Veel gestelde vragen - FAQ

Waarom bieden jullie niet alle merken aan?

- Dit komt, omdat wij alleen merken willen verkopen waar wij zelf in geloven. Wij zijn als webshop gespecialiseerd in LARS Professional Detailers Supplies, WORK STUFF, Royal Pads en MagicOne. Het voordeel hiervan is, is dat wij deze merken door en door kennen en een nauwe samenwerking hebben met de ontwikkelaars van deze producten. Hierdoor kunnen wij producten aanbieden die exact aan uw wensen voldoen en kunnen wij u helpen waarnodig. Less is more right?


Hoe kan ik mijn auto foamen?

- Hiervoor heb je één van de Snow Foams uit ons assortiment nodig inclusief een Hand Foamer of Foam lans i.c.m. een hogedrukreiniger.

Hoe kan ik mijn auto veilig wassen?

- Als u uw auto veilig wilt wassen, raden wij aan om eerst een Snow Foam aan te brengen, hierdoor zal het grove vuil week worden en spuit u het vuil vervolgens gemakkelijk van uw auto af. Nadat u de Snow Foam heeft gebruikt is het verstandig om de auto te wassen met de Shampoo, hiermee haalt u het overige vuil van uw auto af en komt de glans terug in de lak. Het is wel belangrijk om hierbij de juiste accessoires te gebruiken. Deze vindt u op de accessoires pagina.

Hoe kan ik het beste mijn auto drogen?

- Dit kunt u het beste met een droogdoek doen. Wij bieden diverse doorgdoeken aan van het merk WORK STUFF, deze doeken zijn veilig te gebruiken en nemen water extreem goed op.

Is polijsten altijd nodig?

- Dit is zeker niet altijd nodig, mocht u lichte swirls hebben dan kunt u altijd zelf de keuze maken om te polijsten. Voor een standaard wasbeurt kunt u het polijsten gewoon overslaan.

Wat is een Claybar?

- Met een Claybar kunt u veilig sterk ingetrokken vuil, insecten en teer van uw autolak verwijderen. Hierdoor hoeft u niet naar polijstmiddel te grijpen. Het is wel belangrijk om de Claybar i.c.m. de Claylube of Quick Detailer te gebruiken.

Moet ik de auto na iedere wasbeurt in de wax zetten?

- Nee hoor, zodra u de shampoo uit onze webshop gebruikt blijft de waxlaag gewoon standhouden. Dit komt, omdat de shampoo van LARS een formule bevat met een ph-neutrale waarde.

Hoe onderhoud ik een waxlaag?

- Dit is heel simpel, na het wassen kunt u een laag Quick Detailer aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat de waxlaag weer wordt verfrist en dat deze de standtijd niet zal verliezen.

Werken jullie producten ook op matte lakken of wraps?

- Jazeker, mits u de juiste producten gebruikt. Voor matte laklagen raden wij de volgende producten aan: Snow Foam (wit, groen, geel of blauw) en de Quick Detailer.

 

Hoe kan ik mijn velgen reinigen en beschermen?

- Als u uw velgen veilig wilt reinigen, kunt u de Wheel Cleaners uit ons assortiment gebruiken. Zodra uw velgen gereinigd zijn is het verstandig om deze direct te verzegelen met een beschermlaag. Hiervoor kunt u de Rims Protector gebruiken, simpel even opsprayen en uitwrijven met een microvezeldoek.

Hoelang duurt het voordat ik mijn pakketje in huis heb?

Mits uw product op voorraad is, verzenden wij uw order binnen 24-uur. De levertijd is dus zo'n 1-2 werkdagen en wordt verzonden met PostNL.

Krijg ik een Track and Trace code?

- U krijgt altijd een Track and Trace code toegestuurd, deze verschijnt vanzelf in uw inbox. Vergeet ook niet om in uw spambox te kijken.

Werken jullie ook met bedrijven samen of alleen met de consument?

- Wij werken ook met bedrijven samen, wilt u een zakelijke samenwerking aangaan? Neem dan gerust contact met ons op.