Over ons

Wie zijn wij?


Vehicle King is in 2017 opgericht door Ruben. We zijn begonnen als kleine webshop, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een detailing leverancier in het binnen en buitenland. Wekelijks krijgen wij gemiddeld 750 bezoekers in onze webshop, een aantal waarvan Ruben alleen maar kon dromen! We zijn begonnen als B2C (consument gerichte) webshop, maar inmiddels betreden wij ook de B2B (zakelijke) markt. Voor zakelijke klanten hebben wij namelijk zeer scherpe prijslijsten klaarliggen. Hoe dit komt? Dit komt, omdat wij een gecertificeerde verdeler zijn van LARS Professional Detailers Supplies. Dit is niet het enige, ook zijn wij een officiële verdeler van WORK STUFF Detailing equipment.

Waarom verkopen wij nauwelijks andere merken?


Dit komt, omdat wij een assortiment willen aanbieden, waar wij ook serieus informatie over kunnen verschaffen. Het voordeel hiervan is, is dat wij u goed kunnen adviseren. Wij weten precies welke producten bij uw wensen passen, wij zijn niet voor niets een officiële verdeler van deze merken. 

Waar is Detailing goed voor?

 
  1. Het lakbehoud van uw auto: Uw auto wordt altijd blootgesteld aan diverse elementen die van invloed zijn op uw laklaag. Denk hierbij aan: UV-straling, vuil, stof, zout en puin van de weg. Het resultaat van deze verschillende invloeden is een verwaarloosd uitziende auto, dit wilt u vast en zeker niet hebben! Verzorg daarom uw auto tot in de puntjes, dit is tevens ook goed voor de waardevermeerdering van uw auto. Denk hierbij aan de goede Wax, zodat uw auto extra beschermt is en er ook nog eens gelikt uitziet!
  2. Herstel het interieur van uw auto: Om het interieur te herstellen en om opgehoopt vuil te verwijderen is het van essentieel belang om ook het interieur van uw auto goed te onderhouden. Hiermee behoudt u de frisheid van uw auto, dit zorgt voor extra interieurcomfort. Met een fris interieur heeft comfort gewoon de overhand! Wees daarom ook zuinig op het interieur van uw auto.
  3. Verhoging van de restwaarde van uw auto: Door de detailing van uw interieur en exterieur zal de inruilwaarde van uw auto drastisch omhoog gaan. Wanneer kopers zich melden voor uw auto, dan zullen zij uiteraard eerst op het uiterlijk af gaan. Zodra dit er perfect en verzorgt uit ziet, zal de koper eerder overstag gaan. Dit is wat u wilt toch?

Buiten dit alles is het natuurlijk fijn om ALTIJD in een schone auto te stappen, dit zorgt voor extra rijbeleving en de aandacht. Daar doet u het toch voor?

 

Uiteraard kunnen de producten uit onze webshop ook gebruikt worden op motoren, boten en scooters.