LARS Snow Foam

14,95

Excl. BTW: 12,36

Excl. BTW:
12,36
Model:
Snow Foam

Beschikbare opties:

Omschrijving

De beste voorbereiding voor een veilige wasbeurt!


De Snow Foam is ontwikkeld in samenwerking met professionele ontwikkelaars. Dit product bevat schuim van actieve moleculen die vuil efficiënt verwijderen. Dit product is te gebruiken als voorwas product. Dit product heeft een neutrale PH waarde en verwijdert het vuil zonder enige risico. Ons product is veilig te gebruiken, hierdoor is het geschikt voor elk oppervlak en is het niet schadelijk voor de waxlaag en de rubbers van uw voertuig. Het schuim is stevig en stabiel mits dit in de juiste dosering wordt gebruikt. Tevens is dit schuim gemakkelijk af te spoelen ondanks de hoge concentratie. Dit product zorgt gegarandeerd voor een professioneel resultaat.

 

 

Gebruiksaanwijzing

● Breng de oplossing aan op het te reinigen oppervlak. Zorg voor de juiste concentratie, zodat u het gewenste resultaat bereikt. 

● Voeg het schuim toe aan het te reinigen oppervlak en wacht een paar minuten zonder dat het schuim opdroogt. 

● Spoel vervolgens het voertuig grondig af onder hoge druk. Voeg het product niet toe aan een warm oppervlak. Voor het beste resultaat, brengt u de schuim niet aan in de volle zon. Gebruik handschoenen terwijl u met het schuim aan de slag gaat.

 

Wij raden u aan om dit product te verdunnen middels deze richtlijn 1:9 – 1:20.

Beoordelingen (1)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder