LARS Coating 9H + Booster

149,95

Excl. BTW: 123,93

Excl. BTW:
123,93
Model:
Coating
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
LARS professional detailers supplies

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving

De auto coating 9H van LARS biedt de lak van uw auto de bescherming die het verdient!De coating zorgt ervoor dat de autolak de nodige bescherming krijgt tegen externe invloeden zoals: UV-straling, water en vuil. De unieke samenstelling van deze auto coating, zorgt voor een uitstekende kwaliteit en extreme glans. Uw autolak zal ongewone hydrofobische eigenschappen bevatten en al het water en vuil tegengaan. Het meest unieke van deze coating is de mogelijkheid tot self-healing!

De coating 9H is niet het enige wat u van ons meekrijgt, dit pakket bevat ook nog eens de coating BOOSTER. De Booster is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in combinatie met de coating 9H. Dit product verbindt zich met het oppervlak en zorgt ervoor dat de aangebrachte coating weer een flinke opfrisbeurt ondergaat. Het is belangrijk om deze Booster regelmatig aan te brengen, zodat de coating zelf in topconditie zal blijven! De Booster zorgt voor nog meer kleurdiepte en een verbluffende glans.

Verzorg uw auto tot in de puntjes met de Coating van LARS.

 

 

Waarom breng ik een coating aan?

  • Duurzamer in vergelijking met een Wax of Sealant
  • Een verbeterde glansgraad
  • Ultra waterafstotend
  • Zelf reinigende werking
  • Slijtvast
 
Gebruiksaanwijzing
 

Voordat u de Coating 9H aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat de lak goed is gereinigd en is ontvet. Indien mogelijk probeert u eerst diepe krassen weg te krijgen door middel van polijstwerk. Breng vervolgens de Coating 9H dun aan met een applicator en laat de coating voor minimaal 12 uur rusten voordat u de booster aanbrengt. Wij raden u aan om de coating in twee lagen aan te brengen, zodat de self-healing nog beter werkt.

Gebruik handschoenen bij het aanbrengen van de coating 9H!

Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder