Over ons

 

Wie zijn wij?

 

Vehicle King is opgericht in 2017 door Ruben. Wat als een hobby begon is eigenlijk totaal uit de hand gelopen! Op www.vehicleking.nl komen nu wekelijks zo'n 500 bezoekers, dit is een aantal wat we nooit hadden durven dromen. Met ons team proberen wij iedere verzending weer tot in de puntjes te regelen, zodat u zich alleen nog maar hoeft te richten op het gebruik van de producten uit onze webshop. Wij werken alleen met zeer unieke merken en hebben daarom gekozen voor LARS en Work Stuff, deze relatief jonge merken hebben zo'n mooie ontwikkeling doorgemaakt, dat wij hebben besloten om ons te gaan richten op alleen deze producten. Vanwege de verkoop van alleen deze twee merken, kunnen wij u het beste advies meegeven.  Wij kennen deze producten namelijk door en door, hierdoor kunt u altijd uw wensen aan ons doorgeven. Wij geven het advies op basis van onze eigen ervaring met deze kwalitatief sterke producten. Less is MORE!

 

 

Voor een auto is detailing één van de meest belangrijke onderhoudspraktijken. Met detailen praten wij over het grondig reinigen en behandelen van het interieur en exterieur van uw auto, waarbij sprankeling van uw bolide natuurlijk centraal staat! Detailing is geen luxe, maar een normale onderhoudspraktijk om uw auto in top conditie te houden. Zie het als een normale zaak zoals het verversen van uw olie.

 

Dit zijn de belangrijkste voordelen van detailing:

 

  1. Het lakbehoud van uw auto: Uw auto wordt altijd blootgesteld aan diverse elementen die van invloed zijn op uw laklaag. Denk hierbij aan: UV-straling, vuil, stof, zout en puin van de weg. Het resultaat van deze verschillende invloeden is een verwaarloosd uitziende auto, dit wilt u vast en zeker niet hebben! Verzorg daarom uw auto tot in de puntjes, dit is tevens ook goed voor de waardevermeerdering van uw auto. Denk hierbij aan de goede Wax, zodat uw auto extra beschermt is en er ook nog eens gelikt uitziet!
  2. Herstel het interieur van uw auto: Om het interieur te herstellen en om opgehoopt vuil te verwijderen is het van essentieel belang om ook het interieur van uw auto goed te onderhouden. Hiermee behoudt u de frisheid van uw auto, dit zorgt voor extra interieurcomfort. Met een fris interieur heeft comfort gewoon de overhand! Wees daarom ook zuinig op het interieur van uw auto.
  3. Verhoging van de restwaarde van uw auto: Door de detailing van uw interieur en exterieur zal de inruilwaarde van uw auto drastisch omhoog gaan. Wanneer kopers zich melden voor uw auto, dan zullen zij uiteraard eerst op het uiterlijk af gaan. Zodra dit er perfect en verzorgt uit ziet, zal de koper eerder overstag gaan. Dit is wat u wilt toch?

Buiten dit alles is het natuurlijk fijn om ALTIJD in een schone auto te stappen, dit zorgt voor extra rijbeleving en de aandacht. Daar doet u het toch voor?

 

Uiteraard kunnen de producten uit deze webshop ook gebruikt worden op motoren, boten en scooters.